هشدار

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_tags، کامپوننت پیدا نشد

دریافت وقت بستری

مدارک لازم جهت بستری:

1.  بیمارانی که تحت پوشش بیمه قرار ندارند(آزاد):
    • دستور بستری پزشک معالج
  2. بیمارانی که تحت پوشش بیمه پایه قرار دارند (تامین اجتماعی، خدمات درمانی سلامت، نیروهای مسلح):
    • کارت ملی
    • دفترچه بیمه با تاریخ اعتبار معتبر.

مدارک لازم جهت بستری:

1.  بیمارانی که تحت پوشش بیمه قرار ندارند(آزاد):
    • کارت ملی
    • دفترچه بیمه با تاریخ اعتبار معتبر.
    • دستور بستری پزشک معالج
  3. بیمارانی که تحت پوشش بیمه تکمیلی می باشند:
    • کارت ملی
    • دفترچه بیمه پایه(تامین اجتماعی، خدمات درمانی سلامت، نیروهای مسلح)
    • معرفی نامه بیمه تکمیل درمان(ایران،رازی،سینا،آتیه سازان حافظ و ...)
    • دستور بستری پزشک معالج
      •  توجه:مراجعین محترم می توانند حداکثر پس از 24 ساعت از زمان پذیرش معرفی نامه بیمه تکمیل درمانی خودرا از سازمان مربوطه اخذ و به واحد پذیرش بیمارستان ارائه نمایند.
      •  توجه:جهت اخذ معرفی نامه از بیمه تکمیل درمان(بیمه تکمیلی) با به همراه داشتن مدارک مورد نیاز(دستور بستری پزشک معالج، کارت بیمه تکمیلی و کارت شناسایی معتبر)به سازمان مرکزی بیمه تکمیلی مربوطه خود، مراجعه نماید.
  4. بیمارانی که تحت پوشش بیمه مستقل می باشند(بانک ها،صنایع مس،صدا و سیما و ...)
    • معرفی نامه از بیمه مذکور

توضیحات ضروری:

• لیست بیمه های طرف قرارداد بیمارستان در واحد پذیرش بستری،پذیرش اورژانس ، واحد ترخیص و همچنین سایت بیمارستان وجود دارد.
  • لیست خدمات قابل ارائه بیمارستان همراه با تعرفه ها  در واحد پذیرش بستری،پذیرش اورژانس ، واحد ترخیص و همچنین سایت بیمارستان وجود دارد (تعرفه های مذکور ارائه شده از سوی هیئت پنج نفره استانی می باشد).
  • پرداخت هرگونه وجه خارج از صندوق بیمارستان غیر قابل قبول است، لذا خواهشمند است در صورت وقوع بلافاصله مسئولین بیمارستان را مطلع نمایید.
  • درصورت نیاز به استفاده از آمبولانس از طریق دفتر پرستاری با مرکز آمبولانس تماس حاصل می شود و هماهنگی های لازم انجاممی گردد.در ضمن هزینه خدمات آمبولانس در صورتحساب بیماران منظور می گردد.
  • حفظ اموال بیمار:  مسئولیت نگهداری کلیه اشیاء قیمتی از جمله طلا و جواهرات، گوشی موبایل و ... به عهده بیمار و همراه بیمار می باشد،درصورتی که بیمار همراهی ندارد اشیاء مذکور را با امضاء و اثر انگشت تحویل سرپرستار و یا مسئول شیفت نماید.

فید توییتر

نظرات مخاطبین

هانیه : سایت بسیار جالبی دارید    images

لاله : لطفا مطالب آموزشی بیشتری بگذارید    images223