معاونت دارو

راه اندازی اتاق زایمان خصوصی

bt-arise160-4

راه اندازی اتاق زایمان خصوصی برای اولین بار در کرمان

بعد از موفقیت بیمارستان راضیه فیروز در راه اندازی بخش فوق تخصصی جراحی قلب و  عروق و آنژیوگرافی ، خدمت دیگری از سوی این بیمارستان با هدف ترویج زایمان طبیعی ارائه شد .

اتاق زایمان خصوصی LDRP برای تمام مراحل قبل از زایمان ، پس از زایمان با تجهیزات کامل برای مادر و نوزاد و امکان حضور همسر و سایر نزدیکان مادر برای اولین بار در کرمان در بیمارستان راضیه فیروز راه اندازی شد .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز در آیین افتتاح این اتاق زایمان خصوصی و مجهز گفت : برای ترویج زایمان طبیعی ، اقدام به خوشایند سازی محیط بلوک زایمان کردیم ؛ وقتی مادران باردار چنین امکاناتی را برای زایمان طبیعی ببینند ، احتمال انتخاب زایمان به صورت سزارین بسیار کم می شود .
خانم مرضیه شهریاری افزود : یکی از اهداف ، کم کردن تعداد زایمان های سزارین در شکم اول است و استفاده از اتاق خصوصی زایمان LDRP ما را به این هدف نزدیک می کند .
وی خاطر نشان کرد : اگر همسر در زمان زایمان در کنار مادر باشد او را بهتر درک می کند و حمایت روحی بیشتری از او خواهد داشت .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز کرمان با اشاره به این که دو اتاق زایمان خصوصی LDR و LDRP وجود دارد ، گفت : در هر دو نوع، مراحل لیبر ( قبل از زایمان ) و زایمان در یک اتاق مجهز و خصوصی انجام می شود ؛ اما اتاق
Laiber Delever Room Post Partum ) LDRP ) که در این بیمارستان  ایجاد شده ، علاوه بر این ، مجهز به تمامی امکانات لازم برای مادر و نوزاد پس از زایمان تا زمان ترخیص نیز می باشد .
خانم شهریاری ادامه داد: هر کدام از نزدیکان و محارم بیمار مثل مادر ، خواهر و همسر در صورت تمایل وی می توانند در همه ی مراحل قبل از زایمان ، زایمان و پس از آن در کنارش باشند تا مادر آمادگی روحی بیشتری پیدا کند .
وی بیان کرد: تختی که در این اتاق وجود دارد، قابلیت تغییر و انطباق با شرایط و نیازهای هر مرحله از زایمان را دارد .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز با  اشاره به این که در اتاق زایمان خصوصی LDRP مادر می تواند لحظه ی تولد نوزاد را ببیند ، گفت : مادر می تواند در همان لحظه ی نخست تولد، نوزاد را که در حال خروج از کانال زایمان است، توسط آینه ای که در این اتاق وجود دارد ، ببیند و این نکته ، احساس خیلی خوبی برای مادر دارد .
اتاق زایمان خصوصی LDRP
مجهز به تخت احیای نوزاد
خانم شهریاری به وجود دستگاه مجهز احیای نوزاد در اتاق زایمان خصوصی LDRP اشاره کرد و افزود : با توجه به اینکه شرایط هیچ زایمانی قابل پیش بینی نیست و اگر نیاز به احیا باشد ، باید به سرعت وارد عمل شد . این تخت را که مجهز به امکانات کامل برای احیای نوزاد است ، در همان  اتاق LDRP قرار داده ایم تا در صورت بروز مشکل برای نوزاد ، در کمترین زمان ممکن ، کار احیا انجام شود .
وی خاطر نشان کرد : کلیه ی تجهیزات لازم برای ثانیه های اول تولد نوزاد از جمله ساکشن، اکسیژن ، مانیتورینگ قلب جنین و تخت نوزاد در  این اتاق وجود دارد .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز کرمان  ادامه داد: به محض تولد ، نوزاد روی شکم مادر قرار می گیرد و سپس برای گرم کردن و پوشاندن نوزاد در « رادیانت وارمر» قرار می دهیم .
خانم شهریاری یادآور شد : خیلی از زنان باردار از ترس شرایط زایمان طبیعی ، تن به سزارین می دهند ؛ ولی ما همه ی عوامل استرس زا را از این اتاق حذف کرده ا یم و خانم ها می توانند در محیطی آرام و خوشایند ، در کنار عزیزانشان زایمان طبیعی سالمی را تجربه کنند .
وی افزود : بعد از زایمان بلافاصله اتاق خلوت می شود و محیطی آرام برای فرد در همان اتاق ایجاد می شود .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز با اشاره به این که هزینه ی هنگفتی جهت تجهیز هر اتاق LDRP لازم است ، گفت : با این حال ، هزینه ای که بیمار برای استفاده از این اتاق خصوصی پرداخت می کند ، هیچ تفاوتی با شرایط مشابه ندارد ، در حالی که بیمار از امکانات بسیار بیش تر و مجهزتری استفاده می کند .
وی خاطر نشان کرد: اتاق خصوصی زایمان LDRP این بیمارستان مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی و معاونت درمان و از آخرین تجهیزات روز پزشکی و طبق دستورالعمل وزارتخانه برای تجهیز آن استفاده شده است .
خانم شهریاری بیان کرد : در صورتی که راه اندازی اتاق خصوصی زایمان LDRP اثر قابل توجهی بر افزایش زایمان طبیعی داشته باشد ، ما این آمادگی را داریم که تعداد این اتاق ها را افزایش دهیم .
وی به نکته مهم دیگری هم در رابطه با اتاق خصوصی زایمان LDRP اثر قابل توجهی بر افزایش زایمان طبیعی داشته باشد ، ما این آمادگی را داریم که تعداد این  اتاق ها را افزایش دهیم . وی به نکته ی مهم دیگری هم در رابطه با اتاق خصوصی زایمان LDRP اشاره کرد و گفت : یک ماما به عنوان مامای همراه در تمام مراحل زایمان در کنار فرد خواهد بود .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز با اشاره به برگزاری کلاس های آمادگی برای خانم های باردار و همراهان آن ها در ا ین بیمارستان گفت: اگر فرد یا افرادی که قرار است به عنوان همراه بیمار در زمان زایمان حضور داشته باشند، آموزش های لازم در مورد روند زایمان را دریافت کنند ، می توانند حضور موثرتری در کنار مادر داشته باشند .
وی به تشریح امکانات این اتاق پرداخت و گفت : تخت زایمان ( تخت ژینکولوژی ) آن کاملا برقی بوده و قابلیت تبدیل شدن به تخت بیمار را دارد و مادر در زمان زایمان می تواند در هر حالتی که راحت تر است ، قرار بگیرد؛ هر چیزی که برای مادر ناخوشایند باشد ، از اتاق حذف شده و هر زمان که نیاز بود ، آورده می شود . حریم خصوصی بیمار کاملا حفظ می شود تا احساس راحتی و آرامش داشته باشد ؛ یک تخت همراه و آشپزخانه ی کوچک ، سرویس بهداشتی و حمام و سرویس گرمایشی و سرمایشی مجهز ، از دیگر امکانات این اتاق است .
رئیس بیمارستان راضیه فیروز یادآور شد : در حال حاضر تعداد پزشکان متخصص زنان و زایمان در این بیمارستان 80 نفر است .

فید توییتر

نظرات مخاطبین

هانیه : سایت بسیار جالبی دارید    images

لاله : لطفا مطالب آموزشی بیشتری بگذارید    images223